Een kapsel moet volledig bij de klant passen. Van begin tot eind is een goed advies erg belangrijk waarbij volledig gekeken & geluisterd wordt naar de wensen van de klant. We zullen onze kennis in combinatie met de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied inzetten om tot een juist en perfect eindresultaat te komen.
Hoe kun je je kapsel het beste in model brengen en welke producten horen hierbij?
We maken dit duidelijk door middel van tips & trucs. De verzorging en styling lijn van OSMO sluit hier perfect bij aan. Elk kapsel heeft zijn eigen eisen en mogelijkheden, de creativiteit per kapsel laat zien wat jou zo eigen maakt. Daarnaast is het ook mogelijk om de look volledig af te maken met een passende make-up of eenAi??goed advies betreffende het juiste gebruik van kleuren, producten en penselen. In de salon ervaar je de behandeling met een moment van rust & ontspanning, waar je volledig kunt genieten!

Graag tot ziens in de salon!

Neem gerust vrijblijvend contact op met : MENNES hair, beauty & wellness via : 06 509 158 43

 

   • Alle informatie op deze website is onder voorbehoud.
  • Wilt u er rekening mee houden dat u uw gemaakte afspraak minimaal 24 uur van te voren telefonisch annuleert wanneer deze niet door kan gaan. AndersAi??zijn weAi??helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen.