Bel ons en maak een afspraak 06 - 509 158 43
Diesdonkerweg 24, 5724 PG Asten-Ommel

Homepagina template

Home » » Homepagina template

EVEN VOORSTELLEN

Welkom bij MENNES hair, beauty & wellness!! Mijn naam is Manon Mennen en ben sinds 2007 werkzaam in het kappersvak. Na ervaring opgedaan te hebben in een kapsalon en vijf jaar als docent kapper & visagie gewerkt te hebben bij IMKO Opleidingen ga ik nu volledig voor deze nieuwe uitdaging: Mijn eigen salon!

Ik ben erg blij met het enthousiasme van mijn snelgroeiende klantenkring en hoop jullie met veel plezier nog jaren te mogen ontvangen in mijn salon.

   
U BENT VAN HARTE WELKOM!  06 - 509 158 43

Maak nu een afspraak: 06 - 509 158 43 (BEL OF APP)!

WAT HEEFT MENNES TE BIEDEN?

MENNES hair, beauty & wellness staat garant voor kwaliteit, goede service, persoonlijke benadering, eerlijk advies en gezelligheid. Jong, oud, man, vrouw, alleen of met het complete gezin, iedereen is van harte welkom! U kunt hier terecht voor: 

  • HAIR: o.a. knippen, kleuren, föhnen, opsteken en vlechten
  • BEAUTY: o.a. visagie, make-up advies en wenkbrauwen epileren
  • WELLNESS: In de toekomst zal ook het ultieme relaxen mogelijk zijn

Mensen vinden het belangrijk dat hun haar goed geknipt & gestyled wordt, maar daar hoort ook het juiste advies, aandacht voor de klant en een betaalbare prijs bij. Ik streef er naar mijn klanten met dat juiste gevoel en totaalplaatje weer naar huis te laten gaan elke keer opnieuw.

Om helemaal up-to-date te blijven volg ik door middel van scholing en cursussen de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van hair, beauty en wellness.

TRENDY HAIRSTYLES

Style 1
Style 2
Style 3
Style 4
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text

Verkrijgbaar bij Mennes : Hairjewelz by Elle!